Verzending

Verzending binnen Nederland en naar België, Duitsland en Frankrijk. Vanaf € 35,- gratis. Daaronder zijn de kosten voor de verzending binnen NL € 3,93 en voor België, Duitsland en Frankrijk € 7,87. De zending wordt altijd verstuurd met DPD Track&Trace en uiterlijk binnen 4 weken, afhankelijk van het werk van het product of dat product direct leverbaar is, na betaling geleverd. Een dag voor de bezorging krijgt u een email of sms dat uw pakket de volgende werkdag wordt bezorgd. Op de bezorgdag zelf krijgt u van DPD bericht met het tijdstip van de bezorging, op 1 uur nauwkeurig. Uw emailadres en telefoonnummer wordt verstrekt aan DPD zodat DPD u kan berichten over de levering. Wil je meer weten over deze Predict service van DPD? Over DPD

Wilt u een indicatie wanneer een artikel klaar kan zijn of heeft u een wens dat u het voor een bepaalde datum nodig heeft, kunt u dit altijd vragen en zullen wij u daar zo snel mogelijk antwoord op geven. Sommige producten hebben langer voorbereidingstijd nodig, vanwege handwerk, en hebben dan ook een langere levertijd. Indien dit nodig zal zijn, krijgt u hier apart nog bericht over.

Sommige artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Voor sommige artikelen geldt een langere levertijd en kan het voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In de meeste gevallen wordt een artikel pas vervaardigd nadat een bestelling is geplaatst. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, berichten wij u en komt uw bestelling te vervallen. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

Als het pakket niet kan worden geleverd bij de eerste afleverpoging, mag de vervoerder het pakket afleveren aan de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop of aan één van de naastgelegen adressen. De geadresseerde krijgt hiervan een mededeling.

Wordt een zending niet binnen 7 kalenderdagen opgehaald bij de dichtsbijzijnde Pickup parcelshop dan wordt deze aan 4Oneness teruggezonden. De kosten van het eventueel opnieuw verzenden worden bij u extra in rekening gebracht.

Veilige betaling

* iDeal (binnen NL)

Al onze iDeal betalingen worden verzorgd door Mollie Payments

* Tikkie

U krijgt een betalingsverzoek van Tikkie (ABN AMRO) via WhatsApp of mail. Door middel van het klikken op het verzoek, kunt u direct betalen en wordt de betaling zsm verwerkt.

Snel en makkelijk betalen, alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

* Overschrijving per bank of giro

Vermeld bij overschrijving altijd het ordernummer van uw bestelling!

Het rekeningnummer staat vermeld op uw orderbevesteging.

Zodra de betaling binnen is, wordt uw bestelling gemaakt en verzonden.

Alle prijzen op de website van 4Oneness zijn inclusief BTW.