De door 4Oneness genoemde werking van edelstenen is persoonlijk en per persoon verschillend. Hieruit kunnen geen rechten worden ontleend noch zal 4Oneness daarvoor aansprakelijk zijn.

Het gebruik van edelstenen is geheel op eigen risico.

Edelsteenhangers: Als de edelsteen loslaat van het kapje

kan het zijn dat de edelsteen 'leeg' is en is het nodig om deze weer op te laden. In sommige gevallen betekent het dat het proces klaar is en je toe bent aan een andere edelsteen en proces in je leven. Een andere steensoort dus. Maar vaak is het dat de steen, ondanks de beste kwaliteit waterbestendige lijm, loslaat omdat hij in één keer zo veel helende werking heeft geboden. Het betekent dat het de goede steen is, jij heel goed kunt opnemen en toelaten en het proces heel goed verloopt. In dit geval is het nodig om zo snel mogelijk zo'n zelfde steen te hebben om het proces voort te zetten en af te maken. De oorspronkelijke steen kan ondertussen opladen en ontladen. In het begin zal de steen het meeste doen, het hardste werken en kan deze sneller los laten van het kapje. Een doorboorde steen met kapje laat minder snel los, maar heeft veel minder kracht, tenzij je een ketting of armband met meerdere doorboorde edelstenen draagt.

Als het kapje loslaat kun je deze lijmen met 10 sec.-lijm, maar doe dat pas na het reinigen van de steen. De steen is goed gelijmd, maar als de steen helemaal 'leeg' is zal hij telkens losgaan. Laat dan even testen of je nog een vervanger nodig hebt. Je reageert dan heel goed op de steen. Hij neemt negatieve energieën op. Als je blokkade verdwijnt blijft je steen goed en laat ook niet meer los.