Het verhaal achter het ontstaan van 4Oneness, Sharon de Vaal – oprichtster van 4Oneness en Mentoring4U, gaat als volgt:

Sharon was in haar kinderjaren al heel gevoelig voor zowel positieve als negatieve energieën. Vanaf haar 7e ging zij tennissen, wat een heerlijke uitlaatklep was voor haar. Zij won hiermee vaak prijzen en behoorde tot de top van Nederland. De middelbare school heeft zij afgemaakt en haar HAVO-diploma behaald. Daarna is zij gestopt met tennis en wilde graag de reiswereld in. Al die verschillende landen en culturen spraken haar zeer aan. Hier heeft zij een mooie MBO-opleiding voor gevolgd en is ze voor geslaagd. Ze heeft zowel mooie reizen gemaakt als verkocht. 

Na een aantal jaar in de reisbranche gewerkt te hebben, is ze een andere richting ingeslagen. Als werkervaring heeft ze veel projectmatig werk gedaan. Grote en kleine projecten. Doelen stellen is hierbij van belang. Naast haar baan volgde zij een 2-jarige opleiding voor energetisch therapeut en is hiervoor geslaagd. Zij raakte vooral geïnteresseerd in edelstenen en kleuren. 

Haar laatste baan in loondienst was als schuldmanager budgetcoaching, mensen uit de schulden helpen. Vanuit de preventieve gedachte, voorkomen is beter dan saneren, heeft zij de PBB-tool bedacht om financieel overzicht te creëren. Deze tool is in haar eigen beheer en staat geregistreerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom. 

Ondanks dat ze alleenstaande ouder is (ouder van 2 prachtige kinderen, een zoon met autisme en een dochter) en een beperking heeft, is het voor haar mogelijk om haar doel en haar passie in het leven na te streven. De liefde en creativiteit in haar, vertaalt zij in haar producten en diensten. De producten worden vanuit liefde gemaakt voor alles wat leeft. Door ervaringen, mooie-, traumatische-, werk- en studie, is haar leven verrijkt. Vanuit deze ervaringen is zij met 4Oneness en Mentoring4U gestart en heeft ze ook een boek geschreven, de 7 Zegelen – de sleutel naar het leven. Te koop bij www.bol.com

Daarnaast blijft zij haar hart volgen.

Tenslotte blijft het leven één groot leerproces, geniet van jouw unieke weg!