PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

4Oneness kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van 4Oneness en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan 4Oneness verstrekt. 4Oneness kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam - Uw adresgegevens - Uw telefoonnummer - Uw e-mailadres - Uw IP-adres

- Uw geboortedatum

 

WAAROM 4Oneness GEGEVENS NODIG HEEFT

De persoonlijke gegevens die u toevoegt worden gebruikt voor de beantwoording van uw vragen, om uw bestelling te verwerken of om u toestemming te geven tot specifieke informatie.

 

HOE LANG 4Oneness GEGEVENS BEWAART

4Oneness bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DERDEN

4Oneness verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Uw persoonsgegevens zullen niet door 4Oneness aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden.

SOCIAL MEDIA

Op de 4Oneness website staan social media knoppen om pagina's te delen via de netwerken Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest. Indien men op deze knoppen klikt worden persoonsgegevens verwerkt door het desbetreffende netwerk. Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest om te zien hoe deze netwerken met persoonsgegevens omgaan.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van 4Oneness worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 4Oneness gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

4Oneness maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van 4Oneness bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan 4Oneness te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. 4Oneness heeft hier geen invloed op.

4Oneness heeft Google geen toestemming gegeven om via 4Oneness verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht alle persoonlijke informatie te veranderen of te verwijderen die we van u bijhouden in uw "mijn account" pagina.

 

BEVEILIGEN

4Oneness neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van 4Oneness maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door 4Oneness verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met 4Oneness op via info@4oneness.com www.4oneness.com is een website van 4Oneness. 4Oneness is als volgt te bereiken:

Post- en vestigingsadres: Anemonestraat 37

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 64591085

Telefoon: 06-18529229

E-mailadres: info@4oneness.com

WIJZIGINGEN PRIVACYVERKLARING

4Oneness kan deze privacyverklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website bij privacy gepubliceerd. 4Oneness raadt u aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van de wijzigingen.