Voor meer informatie over edelstenen, kunt u de gratis edelstenencursus van 4Oneness raadplegen en volgen op Blogger. Een gratis cursus over edelstenen, de behandeling van edelstenen en hun invloed op fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. 

Edelstenen zijn er in diverse vormen en kleuren. Ze zijn niet alleen mooi en decoratief, ze hebben ook nog van oudsher een functie. Elke edelsteen heeft zo zijn unieke bijzondere eigenschappen. Ze hebben invloed op het fysieke, emotionele, geestelijke, psychische en spirituele niveau. Edelstenen kunt u indelen op basis van kleur, de 7 chakra’s en de sterrenbeelden. 
Diverse boeken zijn verkrijgbaar over edelstenen met verschillende informatie. Wat vooral belangrijk is, is dat u voor uzelf bepaalt wat op dat moment goed voor u voelt. De informatie die ik verstrek over edelstenen kunt u zien als een hulpmiddel. Een edelsteen is te gebruiken ter ondersteuning bij genezing en/of bescherming of om een omgeving op een positieve manier te versterken en/of te beschermen.
Bij het gebruik van edelstenen kunnen bepaalde klachten soms eerst verergeren voordat het verbetering oplevert. Het kan ook enkele weken duren voordat u iets merkt van de werking. Mocht u zich zorgen maken of houden de klachten aan raadpleeg dan een huisarts. Wacht daarbij natuurlijk niet te lang als u het niet vertrouwt. Edelstenen zijn geen vervanging van artsen en medicijnen.

De edelstenen worden door 4Oneness behandeld met liefde, aandacht en respect.

Edelsteenhangers
Edelsteenhangers zijn in de meeste gevallen gelijmd, maar kunnen ook doorboord zijn.
Donuthangers
Een donutsteen is een inwijdingssteen met een heilige geometrische vorm en wordt ook gebruikt bij Munay-ki inwijdingen. De Munay-ki zijn negen inwijdingen van het helingspad van de Inca's. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q'eros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca's. Het woord Munay betekent liefdeskracht en Munay-ki betekent: Ik hou van je, Ik hou van je vanuit het aller diepste van mijn hart of wees zoals je bent. Deze stenen werden vroeger op grote schaal overal in Noord en Zuid Amerika gedragen. Lange tijd kon men de betekenis ervan niet aanduiden. Nu weten we dat zij symbool staan voor de poort naar onbegrensde scheppende krachten. Een wens kan je in vervulling laten gaan wanneer je denkt aan je wens en je door het gat van de donutsteen blaast.
Ik wens u veel plezier bij uw zoektocht naar de edelsteen die voor u goed is en dat de steen voor uw hoogste goed zal werken.
“Edelstenen hebben een positieve uitwerking in mijn leven. 
Ik nodig u uit om dit zelf te ervaren. 
Tevens heb ik zelf een boek geschreven, ’De 7 Zegelen - de sleutel naar het leven’, gebaseerd op de 7 chakra’s. 
Voor iedereen die graag meer uit het leven wil halen.”
Sharon de Vaal