Eenhoorn knuffel lichtroze en Rozenkwarts sieraden

0028400042998

Nieuw product

Een lieve eenhoorn knuffel voor het kind. Een handgemaakt collier met een Rozenkwarts edelsteenhanger en een verstelbare armband met mini Rozenkwarts edelsteentjes voor mama (of voor een kind vanaf 12 jaar), afgewerkt met verzilverde sieraad onderdelen.

Meer details

1 Item

Levertijd: max. 7 dagen!

€ 35,00 incl. btw

Meer informatie

Voor kind:

Een gehaakte eenhoorn knuffel roze voor een kind vanaf 3 jaar, voorzien van veiligheidsoogjes en veel verschillende kleurtjes voor manen en staart. De knuffel is voorzien van een label waarop de naam geschreven kan worden met een textielpen.

Gebruikte haakgaren: 80% Acryl en 20% Polyamide Supersoft

Vulmateriaal knuffel: 100% Polyester

Grootte knuffel: ca. 20 x 25 cm

Voor mama (of een kind vanaf 12 jaar):

Een mooie handgemaakte kralen collier en een Rozenkwarts edelsteenhanger en armband met mini Rozenkwarts edelsteentjes. Het collier bestaat uit rocailles kralen, een verzilverde draaisluiting en edelsteenhanger omgeven door 2 nikkelvrije metalen kralen. De armbandjes worden gesloten met verzilverde ringetjes, een verzilverde karabijnslotje en heeft een verlengketting afgewerkt met een rocaille. Sieraden zijn gemaakt met gecoat metaaldraad, verzilverde knijpkralen en verzilverde knijpkraalverbergers.

Type kralen sieraden: Rocailles roze transparant, crystal roze, opaal wit, crystal wit.

Lengte collier: 42 cm

Lengte armband: 20 cm, met verstelbare ketting: 23 cm

Grootte edelsteenhanger: ca. 1,5 x 1 cm.

Gewicht edelsteenhanger: ca. 1,5 g.

Informatie over de werking van Rozenkwarts kunt u vinden op de edelstenencursus blog.

NOTE: Kleur en model van het geleverde product kan iets afwijken van de getoonde foto. Het product is handgemaakt en de edelsteen betreft een natuurproduct.

Wasvoorschriften voor de knuffel 
op 30 graden wassen
Wassen op 30 graden