Eenhoorn knuffel lichtblauw en Dolfijnsteen sieraden

0029500052998

Nieuw product

Een lieve eenhoorn knuffel voor het kind. Een handgemaakt collier met een Larimar/Dolfijnsteen edelsteenhanger en een verstelbare armband met mini Bergkristal edelsteentjes voor mama (of voor een kind vanaf 12 jaar), afgewerkt met verzilverde sieraad onderdelen.

Meer details

1 Item

Levertijd: max. 7 dagen!

€ 39,25 incl. btw

Meer informatie

Voor kind:

Een gehaakte eenhoorn knuffel lichtblauw voor een kind vanaf 3 jaar, voorzien van veiligheidsoogjes en veel verschillende kleurtjes voor manen en staart. De knuffel is voorzien van een label waarop de naam geschreven kan worden met een textielpen.

Gebruikte haakgaren: 80% Acryl en 20% Polyamide Supersoft

Vulmateriaal knuffel: 100% Polyester

Grootte knuffel: ca. 20 x 25 cm

Voor mama (of een kind vanaf 12 jaar):

Een mooie handgemaakte kralen collier en een Larimar/Dolfijnsteen/Atlantissteen edelsteenhanger en armband met mini Bergkristal edelsteentjes. Het collier bestaat uit rocailles kralen, een verzilverde draaisluiting en edelsteenhanger omgeven door 2 nikkelvrije metalen kralen. De armbandjes worden gesloten met verzilverde ringetjes, een verzilverde karabijnslotje en heeft een verlengketting afgewerkt met een rocaille. Sieraden zijn gemaakt met gecoat metaaldraad, verzilverde knijpkralen en verzilverde knijpkraalverbergers.

Type kralen sieraden: Rocailles parelmoer lichtblauw, crystal transparant, opaq wit, lichtblauw transparant.

Lengte collier: 42 cm

Lengte armband: 20 cm, met verstelbare ketting: 23 cm

Grootte edelsteenhanger: ca. 1,75 x 0,75 cm.

Gewicht edelsteenhanger: ca. 0,5 g.

Informatie over de werking van Larimar kunt u vinden op de edelstenencursus blog.

NOTE: Kleur en model van het geleverde product kan iets afwijken van de getoonde foto. Het product is handgemaakt en de edelsteen betreft een natuurproduct.

Wasvoorschriften voor de knuffel 
op 30 graden wassen
Wassen op 30 graden