Letter D met tashanger en Bergkristalcharmhanger

Nieuw product

Gehaakte letter D in 3D, met harten vilten tashanger en Bergkristal charmhanger, verkrijgbaar in diverse kleuren voor op de babykamer. Klik bij letterkleur de gewenste kleur aan.

Meer details

1 Item

Levertijd: max. 7 dagen! GEEN HERROEPINGSRECHT!

€ 19,50 incl. btw

Meer informatie

Gehaakte letter D in 3D voor op de babykamer. De zijkant van de 3D letter is altijd wit. Aan een gehaakt lint in de kleuren van de letter is een harten vilten tashanger bevestigd met een zilverkleurig en nikkelvrij karabijnslotje. Deze tashanger kunt u los maken van de letter.

De tashanger is gemaakt van rood vilt en afgewerkt met de kleur van de babyletter. Aan de harten tashanger is een Bergkristallen hanger, ook met zilverkleurig en nikkelvrij karabijnslotje, bevestigd. Deze hanger kan ook losgemaakt worden van de tashanger en gebruikt worden als bedel of charmhanger.

Tas- en charmhanger voor de moeder of voor het kind v.a. 12 jaar.

Gebruikte haakgaren: 100% Acryl Supersoft

Vulmateriaal letter: 100% Polyester

Grootte letter: ca. 20 x 25 cm

Dikte letter: ca. 5 cm

Patroon gehaakte letter: Amigurumi Alfabet van Christel Krukkert

Grootte edelsteencharmhanger: ca. 3 x 1 cm.

Gewicht edelsteenhanger: ca. 1 g.

Indien edelsteenhanger niet meer bij ons of leverancier op voorraad is, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en worden de mogelijke opties met u doorgenomen.

Informatie over de werking van Bergkristal kunt u vinden op de edelstenencursus blog.

NOTE: Niet geschikt als knuffel voor de baby, wel als decoratie voor op de babykamer. Kleur en model van het geleverde product kan iets afwijken van de getoonde foto. Het product is handgemaakt en de edelsteen betreft een natuurproduct.

Wasvoorschriften voor de letter (zonder edelsteenhanger)
op_30_wassen_1.png
Wassen op 30 graden