Veterkoord met Angeliet hanger

Nieuw product

Veterkoord, kleur naar keuze, met verlengketting en hartje. Met bijpassende armband (niet inclusief). Geleverd in een jutelook zakje.

Meer details

11 Items

Levertijd: max. 7 dagen!

€ 14,25 incl. btw

Meer informatie

Collier van faux suede veterkoord in kleur naar keuze met Angeliet, ook wel Engelensteen genoemd. Het collier wordt gesloten met zilverkleurige veterklemmen en ringetjes, een zilverkleurig karabijnslotje en heeft een verlengketting afgewerkt met een metalen hartje met de tekst 'handmade with love'. Voor een bijpassende armband zie hieronder bij accessoires en voor nog meer mogelijkheden klik dan hier.

Lengte koord: 40 cm, met verlengketting 43 cm.

Breedte veterkoord: 3 mm.

Type kralen voor aan veterkoord: Glad metaal

Grootte edelsteenhanger: ca. 2,25 x 1 cm.

Gewicht edelsteenhanger: ca. 2 g

Materiaal hanger: edelsteen met een nikkelvrije zilverkleurige hanger.

Wanneer je kiest voor een andere kleur veterkoord en je wilt graag weten hoe het staat bij deze edelsteenhanger, vraag ons of we een foto willen sturen per app/mail. Zo kun je zien hoe het eruit komt te zien. Echter bij sommige edelstenen is de kleur samenstelling niet geheel hetzelfde als op de foto op de website. 

Indien edelsteenhanger niet meer bij 4Oneness of leverancier op voorraad is, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en worden de mogelijke opties met u doorgenomen.

Informatie over de werking van Angeliet kunt u vinden op de edelstenencursus blog. 

NOTE: Kleur en model van de geleverde steen kan afwijken van de getoonde foto. Het betreft een natuurproduct.

Accessoires